Home / Info / Aneh! Penglihatan Mata Gadis Ini Seperti Xray

Aneh! Penglihatan Mata Gadis Ini Seperti Xray

Seorang gadis terkejut apabila mengalami perubahan penglihatan mata secara tiba-tiba. Mata gadis ini sungguh luar biasa apabila penglihatannya mampu menembusi apa sahaja benda seperti dinding.
Jika kita menonton filem superhero, ada yang dikurniakan kelebihan penglihatan mata untuk menembusi sesuatu benda.

Namun itu cerita fantasi. Tetapi yang realitinya ia benar-benar wujud apabila seorang remaja yang berusia 14 tahunLaura Castro yang dilahirkan normal seperti orang lain telah dikejutkan dengan perubahan pada matanya. Pada usia 10 tahun matanya menjadi putih semuanya dan bahagian hitam sudah tidak kelihatan. Hal ini juga pernah terjadi kepada seorang kanak-kanak kecil yang memiliki mata seperti kucing. Doktor masih tidak dapat memberi penjelasan mengenai penyakit ini.

Menurut ibunya, anaknya dapat melihat semua di kawasan terang mahupun gelap tanpa ada masalah. Selain itu lebih menakjubkan adalah anaknya boleh Tembus Pandangannya pada benda yang padat seperti dinding, melihat dalam kereta dari jauh macam seorang superhero.

Dia boleh tahu apa yang berlaku disebalik dinding atau bahan yang digunakan untuk membuat dinding tersebut seperti bata dan kayu. Semuanya berlaku pada satu pagi apabila dia bangun , dia terkejut kerana dia dapat tembus pandang tubuhnya sendiri dan melihat jantung serta bahagian bahagian lain. -2dayblogger-

About Asyraf Asnawi

Nama penuh Asyraf Asnawi Bin Nasir. Berminat sukan bola sepak. Suka berkongsi info tentang sukan. Pasukan bola sepak kegemaran ialah Malaysia, Kedah FA dan Arsenal FC.

27 comments

  1. wow! hebat~

  2. macam bodo je..ko ingat aku nk percaya ke…tuiiih!

  3. nie mesti terpengaruh ngan citer omputih nie

  4. ntah ap2 la.. mustahil bro.. only god have power..

  5. Aku rasa cam cerita tipu jer bila bab tembus pandang. Confirm tipu

  6. Saitan Gundul

    boleh join X-men lah.

  7. Tiadaa yang mustahil di tangan tuhan..semua bleh jadi

  8. mana la tahu tu kelebihan dia ke.. tapi aku sendiri pun susah nk percaya..

  9. محمد زریاب

    WoW.. Otak die dapat PickUp More than 7%.
    Amazing.. Manusia Normal kurang dari 5%..

  10. Ahmad Nizar Isyraf

    allah blh buat ape jew yg die nk.. aku pom 50/50 gak nk percaya

  11. kalau ALLAH berkehendak sesuatu…jdilah ia…:)

  12. spe yg percaya al-quran die percaya kekuasaan allah dan allah lebih mengetahui dari ade yg kita ketahui..spe yg percaya khabar yg tanpa bukti soal selidik' die masih lgi dalam fizikal boneka si dajjal..

  13. Mohd Hafiz Bin Selamat

    tuhan maha kaya.

  14. 50 % percaya 50% tak percaya.

  15. pehh.. mata waller cm game xD.

  16. Byakugan!

  17. Hinata Hyuga came to the real world

  18. Menzu Ajib Tanoshii

    lucky it was a hyuuga clan, but if sharingan? lol

  19. hyuga hinata…byakugan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge