Gambar Cikgu Cun Melecun Jadi Viral

cikgu dayang viral di facebook.jpg Gambar Cikgu Cun Melecun Jadi Viral

Beberapa keping gambar cikgu cun melecun mula menjadi viral di laman sosial apabila “Fan Page” besar di facebook seperti Oh Bulan mula membuat posting mengenai cikgu ini. Cikgu yang dimaksudkan itu adalah Cikgu Dayang Nurhayati berusia 23 tahun.foto viral cikgu dayang.png

Antara komen-komen nakal yang diterima pada gambar viral Cikgu Dayang adalah, “Cikgu zaman sekarang. Kalau tak datang sekolah rasa rugi dalam hidup… Lambatnya sekolah buka. Hehehe.”

“Alamak aih.. lawo betul cikgu ni. Kalau macamni, bukan je kami rajin pergi kelas, malah kalau buat kelas tambahan pun mesti tak pernah ponteng”.

“Kalau dtg sekolah sebab cikgu cantik adakah ia ikhlas?”siapa sebenar cikgu dayang.png

Cikgu Dayang merupakan lulusan dari Universiti Pendidikan Sultan Idris(UPSI).

cikgu dayang.png

Cikgu Dayang ada adik beradik kembar?

gambar cikgu cantik viral.png gambar cikgu cun melecun.png gambar cikgu dayang viral.png gambar viral cikgu cun.png

cikgu dayang sudah berpunya.png

Mengejutkan! Jangan frust ya jejaka-jejaka semua. Nampaknya Cikgu Dayang macam dah ada boyfriend. huhu. Apapun, jom tengok lagi foto Cikgu Dayang.

Follow Instagram Cikgu Dayang Sekarang!: https://www.instagram.com/dayaaaang/

Latest Comments
  1. anuar |
  2. aryanni |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
PRchecker.info