Home / Info / KEAJAIBAN BATU PERMATA & KRISTAL APABILA DIGUNAKAN TEKNIK YG BETUL

KEAJAIBAN BATU PERMATA & KRISTAL APABILA DIGUNAKAN TEKNIK YG BETUL

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada para pembaca.

Ramai lelaki dan wanita memakai batu permata bersama cincin, rantai leher, gelang kaki dan tangan. Namun jarang orang mengetahui kelebihan dan manfaatnya terutamanya apabila digunakan dengan teknik yg betul. Keajaiban batu permata & kristal telah diketahui semenjak Zaman Batu (Dan Permata!).

Bangsa Lemuria dan Atlantis menggunakannya untuk melakukan keajaiban-keajaiban yang tidak dapat difikirkan oleh ahli-ahli sains sehingga sekarang seperti mengangkat batu-batu besar yang berat dengan menggunakan kuasa yang tersimpan di dalam kristal, memanipulasi dan menguasai fikiran orang lain malah menyimpan sejarah bangsa mereka di dalam batu kristal bukannya di dalam buku !.

Anda kata mustahil? Tahukah anda bahawa maklumat-maklumat pada zaman sekarang disimpan di dalam cip-cip komputer misalnya kad ATM, kad pengenalan pintar (smart card), kad handphone dan sebagainya. Cip-cip itu pula dibuat daripada sejenis bahan yang terdapat di dalam batu kristal iaitu silikon atau silika! Setelah kad-kad tadi diimbas maka maklumat yang tersimpan di dalamnya dapat dibaca menerusi mesin ATM (semasa mengeluarkan wang), handphone dan mesin pengimbas.

 

Di Amerika Syarikat pula pusat IT (teknologi komputer & maklumat) merupakan kawasan yang paling elit dan tercanggih dikenali sebagai Lembah Silikon atau Silicon Valley! Sekarang Kerajaan Malaysia sedang berusaha menjadikan Cyberjaya maju seperti Lembah Silikon.

 

Manfaat batu permata apabila digabungkan dengan betul boleh menghasilkan berbagai kelebihan antaranya –

menyembuhkan berbagai-bagai penyakit yang berpunca daripada fizikal, emosi, mental dan rohani;

menarik kemakmuran, kemewahan dan kekayaan;

menguatkan ingatan jangka panjang;

meningkatkan kesabaran dan toleransi;

meningkatkan intuisi;

menajamkan kreativiti;

meningkatkan spiritual;

menarik wang dan rezeki;

memberikan tenaga kepada tubuh fizikal;

dan banyak lagi.

About Mat Selipar

Saya merupakan seorang insan biasa tetapi ingin menjadi luar biasa. Saya suka berkongsi cerita dengan anda semua... :). Untuk sebarang pertanyaan,permintaan atau komen bolehlah emelkan kepada saya di [email protected]

5 comments

  1. macam mana cara nya..leh bg thu sy,,

  2. Nur Liedia Suhailee

    dengan izin Allah..:)

  3. Helen Tiampau Lamam

    macamana menggunakan nya?

  4. semuanya Allah yg izinkan ,,,, kita memohon kepadanya,, dan ingtlah ape yg dijadikan dimuka bumi ini ad manfaatnya.

  5. dye bgi tau jee..khasiat batunye…caranye..kne laa..cri sndri..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge