Home / Info / Kejam!!! Video Ibu Diikat Seperti Anjing Ketika Dibawa Jalan

Kejam!!! Video Ibu Diikat Seperti Anjing Ketika Dibawa Jalan

Video Ibu Diikat Macam Anjing Ketika Dibawa JalanVideo Ibu Diikat Seperti Anjing Ketika Dibawa Berjalan. Sungguh kejam seorang anak apabila mengikat ibunya seperti anjing ketika dibawa berjalan-jalan. Dalam video yang tersebar luas di internet itu, seorang anak mengikat pinggang ibunya dengan tali dan lelaki itu menjadikan ibunya seperti anjing.

 

Walaupun ibunya itu beberapa kali jatuh tetapi anaknya langsung tidak membantu. Tindakan lelaki itu menimbulkan kemarahan orang ramai apabila kelakuannya dirakam dan video itu dimuat naik di internet.

 

Pihak berkuasa Taiwan menyiasat kejadian itu apabila ramai pihak tidak berpuas hati dengan tindakan kejam seorang anak yang memperlakukan ibunya seperti anjing. Ikuti video rakaman dibawah untuk melihat secara lebih jelas perlakuan kejam seorang anak kepada ibunya.

 

About Ammar

Nama penuh saya Ammar Yasir Bin Che Hassan. Saya merupakan seorang pelajar Ijazah Pentadbiran Perniagaan di salah sebuah IPTA di Malaysia. Menjadikan penulisan blog sebagai medium untuk menyampaikan maklumat terkini. Mula sebagai sebagai seorang blogger aktif pada Disember 2010 sehingga sekarang.

49 comments

  1. *mute dan tengok vid sambil tersentuh hati :(

  2. sian molek tgok…….tersenuh hatiku melihatnya……..

  3. mengikut ape yg anak die kate…kebykkn nye byk slhkn ibu,,, die kate ibu die yg degil nak berjaln walaupun die telah melarang…but perlu ke nak ikat pinggang ibu mcm tu? dasar binatang anak die tu…kite kena sbar jage org tua…habis tu die dulu belaja berjln mak die ade ke ikat die mcm tu?

  4. nie bru lh dunia yg sbenar…ada jga orang mcm tue arx…

  5. bodoh punye orang! nak amik.i.

  6. mamat taiwan nie byk alasan…besok anak dia buat cam2 kt dia…baru dia tau camne rasenye…

  7. nauzubillahiminzaliq… ngucap pnjg aku…

  8. ade ke patut.
    mcm hampeh tul la.

  9. Ahmad Wahyudi

    celaka punya anak!

  10. auzubillahiminzaliq…

  11. very stupid people…kebanyak orang kat china memang banyak yang pendek akal..klu bab2 kemanusiaan.kuarga..kurang ajaran btul mereka..kejam..zalim…

  12. bodoh betul anak ne nak kena lempeng ne….memang anak tak sedar kn diri…

  13. هکمه ايسمايل

    mkn" ba alif ba ya" byk sgt punca jd cmni! ank x kenang budi!

  14. orang melayu lagi power..anta terus mak die kat umah org tua..sampai lah org tua meninggal pun die xtau…xgitu?

  15. tak mengenang budi!

  16. Biadab orang itu! biar tau siksa kuburmu berat!

  17. btol2 Aimi Ngu..mase kecik2 makdia ajr jln x ikat pakai tali siap ppin tgn ank risau2 ank 2 trjaduh…rase sedih sgt2 masih ade manusia semcm 2..harap2 x sesiape diantare kite bsikap mcm 2 pd org tua..ingt kita x kn muda smpi bile2 smpai mase tua meyape kite..

  18. Nur Hidayah Saidon

    Org y mkn bab-1 mmg xde otak n hati perut…tuh je…

  19. orang sekeliling pun satu..bukan nk tlg ke pe..
    pegi tengok je..yg rakam pun sama..haish..

  20. no lah..i mean org kat tempat kjadian..

  21. Norul Farhana Syafieuddin

    lelaki tu kta mak dia tringin nk kluar tpi anak (lelaki) dia tak sruh lpas tu. dia kta sbb tu sya inkat dn x prduli.. astagfirullah alziim.. klu lh dia ada anak mcm tu buat dkat dia brulah dia thu mcm mna prsaan mak dia.. stiap org ada btas kebebasnnya. org tua digalakkn brjlan sbb baik untuk perlncaran darah.. klu mreka kt rumah je.. mreka akan jtuh skit.. spa lagi yg truk nnti.. ksianilah mak bpak kita.. sbb syurga di tapak kaki ibu bpak..

  22. Emazona Bt Nawar

    Kita akan dapat apa yg kita pernah buat… nak yg baik bt la kebaikan..

  23. mati kenak sikat malaikat nii anak.,.,

  24. haaa…2 la akibat kat china 1 kluarga 1 ank…yg lain kene bunuh…bila the terslah plih tuk idup ini la mkn nye…kcik2 comel the tua ini yg die buat kat mak die..ptut ni yg dibunuh…

  25. ok masa u kecik dulu mak u ikat u macm tu ke bwak u jln g pasr… mcm tu au lyn mak u yg lahirkn u bsrkn……

  26. cdieh btul lha tgok video ni….

  27. layan mk mcm binatang…kalo mk die tau ank die layan mcm tu,,, dr kecik mk die layan binatang kt die.

  28. Kejam betul cina tu erok..la dia

  29. Pangeran Kodok

    bab2 mcm nie la aku paling sakit hati tgok anak memperlakukan org tua dy sendiri mcm binatang.. dy xpk ker masa dy kecik mak dy jg dy dgn pnoh kasih syg, xde mak dy buat dy mcm tu.. ape saje yg dy nak pasti mak dy turuti… tapi bila dy dh besa dan mak dy dh tua bukan main ssh dy nak ikut apa yg mak dy nak…
    tersentuh rasa hati bila melihat video nie.. :'(

  30. mangkok hayon anak x kng budi

  31. klu die paham cakap aku ni mntk tlg die bce ape yg ak tls ni..ko ingat sng nak jd kn kau 2 seoarng manusia yg sempurna, mengendong kn kau dlm perut slame 9 bln, membesarkan kau tanpe mengenali penat lelah yg d tanggung, smua 2 mak kao x amik kre pon..smua d layan akn kerenah kao, dr sekecil ank semut smpai sebesar ank BABI! mak kao menatang bgai minyak yg penuh, ape lah slhnye melayan kerenah mak kao yg tah barpe lme g hayatnye….hidop ko sebagai ank xde makne kat dunia ni…binatang pon syg keluarge…bodoh punye cina bangsat!

  32. la…..dh mak dia xbleh bgun…sakit pinggang…
    lagipun mak dia sakit mental….klau x ikat ngn tali nnt dia pg gigit org rmai….
    ptot nye terime kasih la kt ank dia tu sbb dh selamat kn org rmai dr kne gigit….
    bodoh la punye msyarakat…..

  33. Kasi tanam hidup2 itu ank.

  34. manusia paling bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sekali…nasib baik bkn org beragama islam…klu org yg beragama islam yang buat mcm ni xtzu lah nk ckp ape…melainkan d rejam sampai mampos.

  35. eeerrrreeeemmmm…betoi lah pon pon nye adoi..

  36. Hanya TUHAN yang dapat membalas terhadap anakny (lelaki) itu tersebut. Semoga keinsafan ada pada diri anaknya(lelaki) itu.

  37. oh yahhhh…….See what they eat first! This is the result of brutally killing dogs and cats for their food! Their heart become no more love, caring or mercy by what they EATTTTTTTTTTTTT!

  38. kau ni kenapa amirul jc..dari tadi asyik betul jer..keja kau pantau blog ni ker..

  39. Betol..betol.betol

  40. Subhanallah,,,,emang orang biadab…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge