Home / Cinta / KISAH PERCINTAAN SEPASANG KEKASIH

KISAH PERCINTAAN SEPASANG KEKASIH

cry

Kisah Percintaan Sepasang Kekasih. Kisah ini mengenai pengorbanan seorang kekasih yang membuatkan ramai orang tersentuh.

Cinta adalah satu anugerah yang paling berharga yang dimiliki oleh insan terpilih. Hanya insan bertuah sahaja yang mendapatkan cinta yang tulus ikhlas dari pasangannya yang ikhlas mencintai. Namun, pengalaman sering mengajar kita erti kehidupan sebenar.

Ramai yang berubah kerana cinta dan ramai yang kecewa kerana cinta. Ada yang langsung tidak mempercayai cinta akibat pernah terluka, tertipu, dan sebagainya. Namun, kita tidak perlu ingin bahawa cinta yang pergi tidak semestinya akan pergi selama-lamanya. Mungkin cinta yang berlalu pergi ada hikmah disebaliknya. Mungkin Yang Maha Esa akan memberikan cinta yang lebih baik menggantikan cinta yang berlalu pergi.

Perkara yang perlu kita elakkan didalam perhubungan adalah sikap tidak mempercayai pasangan. Sering berprasangka buruk kepada pasangan selalunya akan memakan diri sendiri. Berlakulah jujur dan saling percaya mempercayai antara pasangan anda kerana itulah yang akan mengukuhkan lagi hubungan anda. Semoga hubungan itu akan kekal selama-lamanya.

Bercinta biarlah hingga ke hujung nyawa. Semoga cinta itu kekal di syurga Jannah. Itulah yang menjadi idaman setiap manusia di dunia ini. Bercinta hingga ke syurga. Tetapi mampukah kita mendambakan cinta hingga ke syurga? Berapa banyakkah amalan kita untuk ke syurga? Tanya pada diri sendiri.

Khas untuk pasangan yang bercinta, kali ini Ammar akan kongsi satu kisah cinta yang membuatkan ramai tersentuh apabila membacanya, Untuk membaca kisah cinta itu sila KLIK SINI.

About Ammar

Nama penuh saya Ammar Yasir Bin Che Hassan. Saya merupakan graduan Ijazah Pentadbiran Perniagaan di salah sebuah IPTA di Malaysia. Menjadikan penulisan blog sebagai medium untuk menyampaikan maklumat terkini. Mula sebagai sebagai seorang blogger aktif pada Disember 2010 sehingga sekarang. Hubungi saya di [email protected]

2 comments

  1. Blog yang menarik ,teruskan usaha Ammar ,semiga terus berjaya dunia dan Akhirat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge