Home / INFO / KOLEKSI GAMBAR FERRARI FF

KOLEKSI GAMBAR FERRARI FF

Ferrari FF

Jenama kereta Ferrari adalah satu jenama kereta yang paling Ammar gemari dari dulu sehingga sekarang. Bukan kerana warnanya tetapi kerana teknologinya. Ammar sukakan teknologi tinggi yang digunakan oleh Ferrari. Teknologi itulah yang membezakan kereta Ferrari dengan jenama kereta lain. Tidak hairanlah jika harganya mencecah jutaan ringgit untuk sebuah kereta.

 

Rekaan dalaman kereta Ferrari ini adalah antara bahagian yang menarik dan mewah. Dilengkapi dengan pelbagai fungsi yang canggih hanya di hujung jari. Banyak butang-butang penting diletakkan di bahagian stearing bagi memudahkan pemandu menekan butang antaranya adalah butang start, gear, signal, dan banyak lagi.

 

Ferrari FF juga antara model kereta buatan Syarikat Ferrari nyang sangat awesome. Sama-sama kita melihat koleksi gambar-gambar kereta Ferrari FF ini.

 

lampu belakang kereta ferrari

 

 

lampu kereta ferrari

 

 

GAMBAR FERRARI FF

 

 

Rekaan dalaman Ferrari FF

 

 

ferrari warna kelabu

 

 

Ferrari FF cun

 

 

ferrari baru

 

 

koleksi gambar kereta ferrari

 

 

gambar ferrari

Gambar: xdefxx

No comments

  1. I like Ferrari…huhuhu.

  2. Adam Al Mazlan

    ferrari mig-u1 takde ke.

  3. I like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge