Home / Info / KOLEKSI GAMBAR UPIN & IPIN

KOLEKSI GAMBAR UPIN & IPIN

KOLEKSI GAMBAR TERBARU KARTUN UPIN DAN IPIN

18

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

 

KOLEKSI GAMBAR UPIN & IPIN. Atas permintaan ramai dari pembaca setia blog ini, kali ini Ammar akan kongsikan kepada semua koleksi gambar kartun Upin dan Ipin. Sebenarnya kartun Upin dan Ipin bukan sahaja terkenal di Malaysia tetapi di seluruh dunia. Khas untuk pembaca setia blog ini, Ammar kongsi gambar-gambar terbaru Upin dan Ipin.

 

Gambar-gambar terbaru Upin dan Ipin ini Ammar perolehi di google search dan page Upin & Ipin di facebook. Jika anda mahukan lebih lagi gambar-gambar Upin dan Ipin yang terbaru dan segar dari ladang lawatilah page Upin & Ipin (Official Homepage) KLIK SINI.

7

Upin dan Ipin merupakan salah satu watak kartun tempatan yang paling berjaya setakat ini. Kartun yang berasal dari Malaysia ini telah berjaya menembusi beberapa buah negara lain antaranya adalah seperti Singapura, Indonesia dan Brunei. Upin dan Ipin adalah salah satu kartun yang berada di bawah syarikat animasi tempatan, Les’ Copaque Production.

8

 

12

 

13

 

15

 

16

 

19

 

copy-of-vlcsnap-314972

 

Gambar Upin & Ipin

 

Kartun Upin dan Ipin

 

Koleksi gambar Upin dan Ipin

 

ui-yt-background

 

Upin dan Ipin

 

Upin n Ipin

 

wallpaper upin dan ipin

 

wallpaper_Upin-ipin-terbaru

 

WD_UpinIpin_DuitRaya

 

6

About Ammar

Nama penuh saya Ammar Yasir Bin Che Hassan. Saya merupakan graduan Ijazah Pentadbiran Perniagaan di salah sebuah IPTA di Malaysia. Menjadikan penulisan blog sebagai medium untuk menyampaikan maklumat terkini. Mula sebagai sebagai seorang blogger aktif pada Disember 2010 sehingga sekarang. Hubungi saya di [email protected]

9 comments

  1. cute boy………..

  2. Mmmm….Suke,suke,suke…!!

  3. bile lha upin ipin nak besar an?

  4. seram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge