Home / Info / semakan daftar pemilih secara online

semakan daftar pemilih secara online

semakan daftar pemilih secara onlineCara semakan daftar pemilih secara online.

Akhirnya saat yang ditunggu-tunggu sudah tiba. Dengan ini secara rasminya Ammar sudah layak mengundi. Sebelum ni asyik risau je sebab nama tidak tersenarai dalam daftar pemilih.

Sekarang dah boleh tunaikan tanggungjawab untuk mengundi. Tapi bila tarikh mengundi ya? Tak sabar rasanya nak mengundi ni. Memilih pemimpin yang baik adalah tanggujawab kita semua. Harap-harap Ammar dapat pangkah parti yang betul-betul terbaik untuk negara. Semoga Allah mengaturkan semua urusanku semasa mengundi nanti.

Tapi pelik jugak sebahagian daripada rakyat Malaysia ni yang tak suka politik kan? Tak keluar mengundi langsung. Tahukah anda memilih pemimpin itu adalah kewajipan kita? Fikir-fikirkanlah, semoga Malaysia dipimpin oleh orang-orang yang baik.

CARA UNTUK MENYEMAK DAFTAR PEMILIH

LAYARI LAMAN WEB: http://daftarj.spr.gov.my/NEWDAFTARJ/

About Ammar

Nama penuh saya Ammar Yasir Bin Che Hassan. Saya merupakan graduan Ijazah Pentadbiran Perniagaan di salah sebuah IPTA di Malaysia. Menjadikan penulisan blog sebagai medium untuk menyampaikan maklumat terkini. Mula sebagai sebagai seorang blogger aktif pada Disember 2010 sehingga sekarang. Hubungi saya di [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge