Tonton Live Streaming Keputusan JDT vs Selangor 5.8.2017 Liga Super

Keputusan JDT vs Selangor 5 ogos 2017Tonton Live Streaming Keputusan JDT vs Selangor 5.8.2017 Liga Super

Keputusan JDT vs Selangor 5 Ogos 2017. Bertarikh 15 April 2017, sabtu, 9.00 malam saksikan perlawanan Liga Super Malaysia 2017, Johor Darul Ta’zim(JDT) menentang Selangor secara langsung di halaman ini. Selain itu anda boleh menonton perlawanan ini di televisyen pada saluran TV3.

Perlawanan diantara Johor Darul Takzim(JDT) menentang Selangor ini akan berlangsung di Stadium Majlis Perbandaran Selayang, Selangor. Sepak mula perlawanan dijangka bermula pada jam 9.00 malam waktu Malaysia.

Melihat carta kedudukan Liga Super 2017 setakat ini, Johor Darul Ta’zim(JDT) mendahului dengan menduduki tangga pertama liga berbanding Selangor ke-5 liga. Namun, jika Johor Darul Takzim(JDT) atau Selangor menang pada malam ini, kedudukan tangga sudah pasti berubah secara mendadak.

Perbezaan mata antara Selangor dan Johor Darul Takzim(JDT) setakat ini adalah 18 mata. Ketika ini Johor Darul Takzim(JDT) mengutip 45 mata berbanding Selangor 27 mata. JDT jauh meninggalkan mata di depan Selangor dengan memegang takhta liga Super setakat ini.

Jika dilihat secara logik agak sukar untuk pasukan lain mengejar mata yang dimiliki oleh JDT sekarang ini. Mengikut kedudukan liga ketika ini, JDT berada di tangga pertama dengan 45 mata dan Kedah pada tangga ke-2 dengan 34 mata dan diikuti Pahang pada tangga ke-3 dengan 30 mata.

Jika JDT menang dalam perlawanan malam ini sudah tentu JDT memungut lagi 3 mata. Namun, kehebatan pasukan Selangor tidak boleh kita memandang rendah. Saksikan perlawanan yang dijangka sengit malam ini antara JDT vs Selangor.

Info Perlawanan JDT vs Selangor 5 Ogos 2017

Tempat: Stadium Majlis Perbandaran Selayang, Selangor

Tarikh: 5 Ogos 2017

Hari: Sabtu

Masa: 9 malam.

Tonton Online Live Streaming JDT vs Selangor 5.8.2017

Para penyokong bolasepak tempatan juga boleh menonton online perlawanan antara Johor Darul Takzim(JDT) vs Selangor 5 Ogos 2017 di www.tonton.com.my(jika ada live).

Selain itu anda juga boleh menonton perlawanan ini secara atas talian di pautan yang disediakan di bawah ini:

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

LIVE Keputusan JDT vs Selangor 5 Ogos 2017

Keputusan terkini perlawanan JDT vs Selangor adalah seperti dibawah. Keputusan akan dikemaskini semasa perlawanan bermula dan tamat.

JDT 1-2 Selangor

(*perlawanan telah tamat)

Comments
  1. Anuar |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

PRchecker.info
error: Content is protected !!