Tonton Live Streaming Keputusan Pahang vs Selangor 15.4.2017 Liga Super

Keputusan Pahang vs SelangorTonton LIVE KLIK SINI

Tonton Live Streaming Keputusan Pahang vs Selangor 15.4.2017 Liga Super

Keputusan Pahang vs Selangor. Bertarikh 15 April 2017, sabtu, 9.00 malam saksikan perlawanan Liga Super Malaysia 2017, Pahang menentang Selangor secara langsung di halaman ini.

Perlawanan diantara Pahang menentang Selangor ini akan berlangsung di Stadium Darul Makmur, Kuantan, Pahang. Sepak mula perlawanan dijangka bermula pada jam 9.00 malam waktu Malaysia.

Melihat carta kedudukan Liga Super 2017 setakat ini, Pahang mendahului dengan menduduki tangga kedua liga berbanding Selangor ke-3 liga. Namun, jika Pahang atau Selangor menang pada malam ini, kedudukan tangga liga sudah pasti berubah secara mendadak.

Perbezaan mata antara Pahang dan Selangor setakat ini adalah 4 mata. Ketika ini Pahang mengutip 19 mata berbanding Selangor 15 mata. Pahang jauh meninggalkan mata di depan Selangor.

Melihat kedudukan kumpulan dalam Liga Super 2017 sekarang ini, Pahang dan Kedah masing-masing berkongsi 19 mata dimana Pahang ke-2 dan Kedah ke-3 liga. Johor Darul Takzim(JDT) berada di kedudukan pendahulu liga dengan kutipan mata sebanyak 20 mata.

MISI MENGEKALKAN KEDUDUKAN SELAKU PENDAHULU LIGA DAN REKOD KEBAL STADIUM LARKIN

Selain mengekalkan rekod tanpa tewas Harimau Selatan di Stadium Tan Sri Dato’ Hj Hassan Yunos, Larkin Johor ini dalam saingan Liga Super sejak 2013, kedudukan sebagai pendahulu juga perlu dikekalkan memandangkan jumlah mata yang tidak jauh dengan pasukan di tangga kedua dan ketiga. Mampukah JDT mempertahankannya? Semoga kehadiran penuh para penyokong pada hari Sabtu ini mampu menambah suntikan semangat buat mereka. Luaskan Kuasamu Johor.

Ayuh beramai-ramai hadir menyaksikan perlawanan ini sambil memberikan laungan semangat dan sokongan sebagai penyokong.

Bagi sesiapa yang tidak dapat hadir di stadium, jangan lupa untuk saksikan perlawanan ini secara langsung di televisyen(jika ada siaran) dan secara live streaming online. Pautan live streaming akan dimasukkan ketika berlangsungnya perlawanan Pahang vs Selangor malam ini.

Dibawah adalah kedudukan terkini Liga Super Malaysia 2017.

Kedudukan Terkini Liga Super April 2017

 

Tonton Online Live Streaming Pahang vs Selangor 15.4.2017

Para penyokong bolasepak tempatan juga boleh menonton online perlawanan antara Pahang vs Selangor 15 April 2017 di www.tonton.com.my(jika ada live).

Selain itu anda juga boleh menonton perlawanan ini secara atas talian di pautan yang disediakan di bawah ini:

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

LIVE Keputusan Pahang vs Selangor 15 April 2017

Keputusan terkini perlawanan Pahang vs Selangor adalah seperti dibawah. Keputusan akan dikemaskini semasa perlawanan bermula dan tamat.

Pahang 2-2 Selangor

(*perlawanan telah tamat)

Close
Comments
  1. wan syahida |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

PRchecker.info