Live Streaming Keputusan Selangor vs Felda United 17.2.2017 Liga Super

 Selangor vs Felda UnitedLive Streaming Keputusan Selangor vs Felda United 17.2.2017 Liga Super

Selangor vs Felda United. Bertempat di Stadium Shah Alam bermula pada jam 9:00 malam ini 17.2.2017, skuad Red Giant, Selangor menerima kunjungan dari The Fighters, Felda United untuk perlawanan Liga Super 2017.

Selangor dilihat bakal agresif beraksi malam ini menentang Felda United ditempat sendiri(Stadium Shah Alam) dalam misi memburu 3 mata penuh. Mampukah  Selangor menangalahkan pasukan pelawat Felda United pada malam ini? Sama-sama kita saksikan perlawanan ini secara langsung di TV9 dan live streaming di tonton.

Bagaimanapun, Selangor tidak boleh memandang rendah terhadap kemam­puan pasukan Felda United sebaliknya menghormati pasukan itu walaupun tewas dengan Kelantan 1-2 di laman sendiri pada perlawanan minggu lepas(perlawanan ke-4).

Melihat carta kedudukan Liga Super 2017 setakat ini, Selangor menduduki tangga ke-8 liga berbanding Felda United menduduki tangga ke-10 liga. Namun, jika Felda United menang pada malam ini, kedudukan tangga sudah pasti berubah secara mendadak.

Perbezaan mata antara Selangor dan Felda United setakat ini hanyalah satu sahaja. Ketika ini Selangor mengutip 5 mata berbanding Felda United mengutip 4 mata.

Jika Felda United menang sudah pasti 3 mata berjaya dikutip seterusnya memintas kedudukan tangga liga dengan Selangor. Namun, mampukah Selangor menghalang misi Felda United itu? Sama-sama kita saksikan keputusan perlawanan ini secara penuh pada malam ini.

Live Streaming Keputusan Selangor Vs Felda United 17.2.2017

Para penyokong bolasepak tempatan juga boleh menonton online perlawanan antara Selangor vs Felda United 17 Februari 2017 di www.tonton.com.my.

Selain itu anda juga boleh menonton perlawanan ini secara atas talian di pautan yang disediakan di bawah ini:

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Perlawanan 17.2.2017 (Jumaat) Siaran Langsung Keputusan Liga Super Malaysia 17 Februari 2017

Selangor 31 Felda United

(*perlawanan telah tamat)

Jangan lupa saksikan perlawanan ini secara langsung di TV9 dan live streaming di laman ini dan tonton. Jemput untuk kongsikan artikel ini kepada rakan-rakan anda.

Close

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

PRchecker.info