Cara Daftar dan Harga Langganan TIME Fibre Internet

TIME Fibre InternetCara Daftar dan Harga Langganan TIME Fibre Internet

TIME Fibre Internet. Adakah anda seorang yang mahukan internet berkelajuan tinggi? Jika mahukan itu, TIME adalah satu-satunya pilihan terbaik untuk dapatkan internet berkelajuan tinggi serta harga yang murah.

Bayangkan, dengan harga langganan RM149 sebulan anda mendapat kelajuan internet sebanyak 100Mbps. Ini adalah satu-satunya syarikat yang menawarkan pakej jalur lebar berkelajuan tinggi di Malaysia dengan harga yang paling murah.

Untuk langganan bagi pengguna kediaman, terdapat 3 pelan yang ditawarkan oleh TIME.

  1. Speed 100Mbps=RM149/sebulan
  2. Speed 300Mbps=RM189/sebulan
  3. Speed 500Mbps=RM299/sebulan

 

Jika anda adalah seorang yang suka menonton filem secara online dan memuat turun filem atau video kami rasakan pelan yang ke-3 dengan harga RM299 sebulan adalah berbaloi untuk anda. Harganya bukanlah mahal jika dibandingkan dengan apa yang anda dapat. Bukan 10Mbps, bukan 30Mbps, bukan 50Mbps tetapi 500Mbps dengan harga RM299 sebulan.

4 Fakta Menarik Mengenai Pakej TIME

4 fakta menarik mengenai pakej TIME ini mungkin tiada pada syarikat yang menyediakan servis internet di Malaysia.

  • Percuma 1 Gbps WiFi Router
  • Pemasangan percuma
  • Kelajuan yang sama bagi muat naik dan muat turun
  • Kuota tiada had

Banyak kelebihan dan manfaat jika anda menjadi sebahagian daripada pelanggan TIME. Bukan sahaja murah tetapi kualiti dan kuantiti servis juga anda akan mendapat lebih.

Jika dibandingkan dengan satu lagi syarikat Malaysia yang menawarkan internet yang menggunakan fibre optik TIME jauh meninggalkan mereka dari segi “speed” dan harga.

Adalah rugi jika anda tidak melanggan TIME. Tetapi apa yang menjadi kelemahan bagi TIME adalah tidak banyak “coverage” yang dapat melanggan internet mereka. Hanya kawasan-kawasan tertentu sahaja yang mendapat servis ini.

Bagaimana untuk tahu kawasan anda ada liputan TIME atau tidak? KLIK SINI. Sebelum mendaftar anda boleh menyemak kawasan rumah anda adakah mempunyai liputan TIME atau tidak. Jika kawasan rumah anda ada liputan anda boleh terus melanggan sekarang tanpa ragu-ragu lagi.

Layari TIME Fibre Home untuk membuat langganan sekarang. Langgan sekarang sebelum harga promosi ini tamat.

Close

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

PRchecker.info