(9 Gambar) Pemandu Bas Mahligai Yang Dinaiki Mira Filzah dan Aliff Aziz Maut Kemalangan

Pemandu Bas Mahligai(9 Gambar) Pemandu Bas Mahligai Yang Dinaiki Mira Filzah dan Aliff Aziz Maut Kemalangan

Awal pagi 6 April 2017 lalu berlaku satu kemalangan melibatkan sebuah Bas Ekspres Mahligai dengan sebuah treler di Sungai Yu Merapoh.

Bas Ekspres Mahligai dikatakan melanggar treler yang parking di tepi jalan difahamkan pemandu ke 2 bas terbabit meninggal dunia dalam kemalangan itu.

Pemandu kedua bas terbabit yang maut pernah muncul dalam Drama Meh Sandar Pada Aku lakonan Mira Filzah dan Aliff Aziz yang bersiaran di TV3.

Bas Dari Kuala Lumpur ke Kota Bharu

Bas itu dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kota Bharu sebelum terlibat dalam kemalangan maut itu.

Drama Meh Sandar Pada Aku bersiaran pada 8 April lalu 2 hari selepas bas yang dinaiki kedua pelakon tersebut semasa pengambaran drama itu terlibat dalam kemalangan dan yang mana pemandunya yang dikenali dengan nama Abang Nuar maut.

Bas Langgar Treler Rosak Tepi Jalan

Semasa kemalangan berlaku Abang Nuar merupakan pemandu kedua bas terbabit yang duduk di sebelah kiri penumpang maut apabila bas tersebut gagal dikawal dan melanggar treler rosak yang parking ditepi jalan lebuh raya baru Sungai Yu Merapoh.

Ramai yang menonton drama terbabit terkejut apabila Abang Nuar muncul dalam drama terbabit membawa bas yang mana Mira Filzah dan Aliff Aziz adalah penumpang bas tersebut.

Semoga roh Abang Nuar dicucuri rahmat. Salam takziah kepada isterinya yang mana anak-anaknya masih bersekolah. Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib. Al-fatihah.

Close

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

PRchecker.info