Hati-Hati Dengan Lelaki Gemuk Penipu Ini

gambar lelaki gemuk tipu duit orang.jpg Hati-Hati Dengan Lelaki Gemuk Penipu Ini

Orang ramai dinasihatkan supaya berhati-hati dengan kes penipuan yang berleluasa ketika ini. Terbaru, seorang lelaki gemuk dipercayai telah banyak menipu orang ramai dengan pelbagai helah. Paling mengejutkan penipu ini melibatkan nilai jutaan ringgit.

Ahli keluarga lelaki ini juga dikatakan bersubahat dalam kes penipuan yang dilakukannya. Sila berhati-hati!lelaki gemuk penipu.jpg

Hati-hati Dengan Si Gemuk Ini Dah Ramai Orang Terkena Mak Bapak Dia Pun Sama

Suspek masih lagi bergerak bebas menjalankan kegiatan penipuannya, sila viralkan supaya tidak ada lagi yang menjadi mangsa mereka.

WANTED !!! Berhati-hati dengan SI GEMUK ni, KAKI BELIT, KAKI KENCING DUIT orang. PENIPUAN BERNILAI JUTAAN RINGGIT !!!

MUHAMMAD NABILQ BIN SAPARRUDIN
I/C : 910504-10-5563

Syarikat yang kononnya dimiliki:
i) TRIPLE 7 CAR RENTAL
ii) MIXXON SELATAN SDN. BHD.
iii) AEM ENGINEERING SDN. BHD.gambar lelaki gemuk penipu.jpg

~ MODUS OPERANDI ~
Menjalankan kegiatan penipuan dengan menggunakan nama PENGARAH-PENGARAH KASTAM serta nama PEGAWAI-PEGAWAI BESAR BANK. Kebanyakan daripada mangsanya diperdaya dengan PINJAMAN PERIBADI yang dijamin LULUS dengan kadar UPAH BAYARAN yang tertentu kepada PEGAWAI BANK, serta penjualan barangan RAMPASAN KASTAM bernilai tinggi dengan harga yang murah berbanding dengan harga pasaran.

Antaranya ialah beberapa model kereta mewah seperti TOYOTA, BMW, MERCEDES, AUDI serta beberapa model telefon bimbit berjenama SAMSUNG, APPLE & BLACKBERRY.

Bapa, Ibu serta adik perempuan suspek turut bersekongkol melindungi suspek serta tidak memberikan kerjasama kepada mangsa-mangsa yang ditipu, malah ibu serta bapa suspek turut hidup mewah dengan hasil daripada penipuan suspek serta turut menabur janji-janji palsu kepada mangsa penipuan anak mereka.

Suspek juga turut mempunyai beberapa rekod polis atas jenayah yang sama serta pernah ditahan lokap dan dibicarakan di mahkamah atas tuduhan jenayah yang sama.

Penipuan yang dilakukan oleh suspek ini dianggarkan bernilai JUTAAN RINGGIT MALAYSIA !!!

Jika terjumpa/terserempak, boleh hubungi 013-7557031 @ Balai yang berhampiran.kes penipuan lelaki gemuk.jpg

Close
Latest Comments
  1. Perantau |
    • Nia |
  2. Media Sensasi |
  3. zik |
  4. aryanni |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

PRchecker.info